fbpx
esecos logga

Nu kopplar vi på den populära distributören Budbee

Nu kopplar vi på den populära distributören Budbee

Ny integration mellan Budbee och Nemo

Sedan Budbees lansering år 2016 har de, med fokus på enkla e-handelsupplevelser, blivit ett populärt val för många kunder. Vi är därför otroligt glada att idag kunna erbjuda Budbee som distributör i Nemo!

I dagsläget finns Budbee tillgängligt i Sverige, Danmark, Finland och Nederländerna. Som ett klimatsmart företag använder de enbart fossilfritt och förnybart bränsle till alla sina leveranser och ser till att alltid optimera sina rutter till fullo. Win-win för er som företag, kunderna och miljön!

Utlämningsskåp eller hemleverans

Budbee har två leveranssätt; Budbee Box och Budbee Home. Budbee Box innebär att kunden får välja ett utlämningsskåp i närheten av sitt hem (eller valfri annan plats för den delen) som passar bäst, för att sedan hämta ut sitt paket med en kod som skickas till kundens telefon. Med Budbee Home väljer kunden istället en tid för hemleverans och får även där en notis i appen när budet är påväg.

Utöver leveranserna kan Budbee även erbjuda smidiga returer. I deras app kan kunden enkelt gå in och välja om de vill få returen upphämtad eller lämna i närmaste skåp.

Vill du öka kundnöjdheten ytterligare? Då kanske det är dags för en delivery checkout, där kunden själv kan välja leveranssätt självt! Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Vill du läsa mer om alla våra integrationer och kopplingar?

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Nu kan du koppla ditt Nemo till Avarda

Nu kan du koppla ditt Nemo till Avarda

Vi har nu en koppling mellan vårt affärssystem Nemo och Avardas betallösningar. Läs mer om hur det underlättar för dig...
Därför ska du investera i ett skräddarsytt Affärssystem

Därför ska du investera i ett skräddarsytt Affärssystem

Med över 20 års erfarenhet av distanshandel, har vi lärt oss att behovet av effektiva och integrerade lösningar blir allt…
Framgångsrik användarvänlighet med Partnersense

Framgångsrik användarvänlighet med Partnersense

Vi pratar med vår samarbetspartner Partnersense om hur e-handeln ser ut idag och hur e-handlare kan optimera sin konverteringsgrad på…
Effektiva Strategier för Merförsäljning på din Webshop

Effektiva Strategier för Merförsäljning på din Webshop

Med merförsäljning kan du både öka det genomsnittliga ordervärdet och förbättra kundupplevelsen. Här samlar vi några beprövade strategier!

Vi vet hur e-handel ska fungera när den fungerar som bäst, helt enkelt.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!

Lösningar

Eseco

©Eseco System AB [#this year :%Y]

 Jörgen Kocksgatan 4 • 211 20 Malmö • +46 40 636 20 60 • info@eseco.se

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner