Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur Eseco System AB (org. nummer 556612-6263) samlar in, använder och lagrar dina personuppgifter.

På Eseco värnar vi om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du använder vår hemsida. Om du har några frågor om hanteringen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

Insamling av personuppgifter och hur de används

Vi använder verktyget Google Analytics för att mäta trafik på vår hemsida och för att optimera hemsidans funktionalitet för besökarna. Detta innebär att personuppgifter i form av din IP-adress samlas in tillsammans med data om hur länge du är inne på vår hemsida, vad du klickar på m.m. Detta görs genom tredjepartscookies som du kan läsa mer om i vår Cookiepolicy.

På vår hemsida kan du välja att dela med dig av dina personuppgifter genom att registrera dig till nyhetsmail, anmäla dig till event eller skicka andra kontaktförfrågningar. Vid dessa tillfällen samlar vi in e-postadress, namn, telefonnummer och företagsnamn. Denna information används i syfte att informera dig om sådant som kan vara av intresse för dig.

Vid tillfällen då vi på vår hemsida länkar till andra webbplatser bär vi inget ansvar för hanteringen av personuppgifter på dessa webbplatser.

Lagring av personuppgifter

Vi hanterar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med gällande svensk lag. Det är enbart anställda på Eseco System AB som har tillgång till dina personuppgifter och vi sparar uppgifterna så länge vi anser att det är nödvändigt.

Dina rättigheter

Du kan när som helst kontakta oss för att ta dela av personuppgifterna vi har sparade, be oss ändra eller radera dem. Du kan klicka på “avsluta prenumeration” i mail från oss eller kontakta oss för att be oss att ej kontakta dig.

Kontakta oss

Om du har frågor angående hanteringen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy