Ny kopplar vi på den populära distributören Budbee

2022-10-25
Sedan Budbees lansering år 2016 har de, med fokus på enkla e-handelsupplevelser, blivit ett populärt val för många kunder. Vi är därför otroligt glada att idag kunna erbjuda Budbee som distributör i Nemo!
Läs mer
person som håller en telefon i handen
Vi har gjort en koppling till det norska företaget Intellipush, som erbjuder våra kunder SMS-lösningar - direkt från Nemo!
Läs mer
Ny WMS-koppling
Ongoing är ett molnbaserat WMS som effektiviserar era logistikflöden. Deras WMS används flitigt både av 3PL-företag och expansiva e-handlare med lager i egen regi och kan användas oavsett om ni scannar, använder truckdatorer, vanlig PC eller en smartphone.
Läs mer
Företaget sniffies logga
Med hjälp av AI kan Sniffie automatiskt hitta det bästa priset för just era produkter. På så vis kan ni slippa gå på magkänsla eller manuellt hålla koll på alla era konkurrenters priser, utan istället låta Sniffie jämföra marknadspriserna och samtidigt prioritera en hållbar vinstmarginal.
Läs mer
Citymails logga
Nu finns en koppling mellan affärssystemet Nemo och Citymail, för lättare försändelser med hjälp av leveranssättet Brevlådepaket Prio.
Läs mer
E-handelsplattformen Vendres logga
Med målet att erbjuda en komplett e-handelsplattform till e-handlare i tillväxtkurvan är Vendre en partner som matchar Esecos visioner som handen i handsken. Därför är vi nu väldigt glada att vi har en koppling mellan deras plattform och affärssystemet Nemo!
Läs mer
mobil med betallösningen vipps
Säljer du i Norge så är Vipps en given betallösning med ett högt förtroende bland de redan 3,8 miljoner användarna. Det ska bli spännande att följa Vipps framgångar och hur de planerar att utvecklas under de kommande åren!
Läs mer
Företaget GLS logga
Med vårt nya partnerskap med GLS så kan vi nu koppla vårt affärssystem Nemo med deras API, så att du som användare ska kunna lösa logistiken helt integrerat!
Läs mer
Qlik Sense
En av de hetaste Business Intelligence-trenderna just nu är datavisualisering. Genom att samla in data och presentera det visuellt med grafiska element, kan man enklare se mönster och samband. Det är exakt det här som verktyget Qlik Sense gör, från vår nya partner Qlik!
Läs mer
Koppla ditt affärssystem till litauiska posten
Säljer du till Litauen? Då har vi gjort det enkelt att skicka paketen dit, genom att koppla vårt affärssystem Nemo till Litauiska postens API!
Läs mer
Nu kan du koppla affärssystemet Nemo till en av packmaskinerna från Beck
Har ni tagit steget och investerat i en packmaskin? Nu har vi en koppling till en av packmaskinerna från Beck, så att den kan kommunicera direkt med Nemo och effektivisera er dagliga verksamhet!
Läs mer
POS systemet Front system
Vi har nu en koppling mellan Nemo och POS-systemet Front Systems, det norska kassasystemet som tagit sig ut på internationella vatten! Förutom att vara ett kassasystem har de många andra lösningar, och fungerar bland annat sömlöst när det kommer till omnikanaler.
Läs mer
vi kopplar vårt affärssystem till marknadslatsen fyndiq
Nu har våra vänner på Fyndiq uppdaterat sin plattform och vi har såklart kopplat upp oss till den nya uppdateringen. Så för att allt ska gå lite smidigare för er som återförsäljare, kan ni nu kopplat upp ert nemo till deras nya plattform!
Läs mer

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2022 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall