Digitala returer med ny koppling till Easycom

2019-10-18
Easycom tar frågan om hållbar handel på allvar och erbjuder spännande lösningar på en av e-handelns största utmaningar: returer
Läs mer
Internbeställningar
Hantera interna varuförflyttningar direkt i ditt affärssystem. Den nya funktionen internbeställningar är ett tillägg till inköpsprogrammet i Nemo som gör det enklare för e-handlare att skicka varor från ett lager till ett annat.
Läs mer
ny-hemsida

Hemsida 2.0

2019-09-26

Känner du igen dig? Vår hemsida har fått ett nytt utseende.
Läs mer
I år firar Eseco 18 år som leverantör till ett av Sveriges mest kompetenta affärssystem för e-handel. Vi tycker om att fira! Så i september bjöd vi in kunder, vänner och kollegor till ett stort kalas.
Läs mer
bitcoin
Vill dina kunder betala med bitcoin? Inga problem, nu har vårt affärssystem stöd för betalning med kryptovalutan bitcoin via Coin Gate.
Läs mer
kundsokning

Händer det att ni får in ärenden till kundtjänst som är svåra att härleda till rätt order eller kund? I våra affärssystem ska det vara enkelt och smidigt att söka fram viktig information. Därför lägger vi nu till ytterligare en sökfunktion i Nemo.

Läs mer
cdon

Med sina 2,2 miljoner kunder och över 2000 anslutna handlare är CDON Marketplace nordens ledande marknadsplats. Här säljs produkter från alla tänkbara kategorier och som ansluten e-handlare får du en unik möjlighet att nå ut till en ny stor kundkrets.

Läs mer
woocommerce

Strålande nyheter för dig som har Woocommerce som e-handelsplattform! Nu har vi byggt en koppling mellan Woocommerce och vårt affärssystem Nemo. Integrationen ger bland annat stöd för automatisk hämtning av kunder, order och synkning av artiklar & artikelsaldon.

Läs mer
automatisering dm

Under våren har utvalda e-handlare fått ta dela av tips och information och om hur man med relativt små medel kan optimera sin e-handel. I det senaste utskicket ger vi bland annat tips på hur man som e-handlare kan automatisera sin verksamhet.

Läs mer
sebc 2019

Vi är stolt partner till ett av årets stora e-handelsevent SEBC den 16 och 17 maj. Kommer du vara på plats? Kom förbi vår monter och snacka smart e-handel med oss!

Läs mer
Ny koppling till Fortus

Kopplingen mellan Fortus 3PL och affärssystemet Nemo gör det möjligt att skicka order, synka artikeldata och saldon. Nemo hämtar också upp kollinummer och annan information från paket som skickas genom Fortus.

Läs mer
Ny betalform Worldpay

Den globala betalpartnern Worldpay är nu integrerad med affärssystemet Nemo. Kopplingen är gjord för kortbetalning och gör det möjligt att dra pengar, ta bort reservationer och göra återbetalningar direkt i Nemo.

Läs mer
effektivisering

Så kan ni effektivisera era arbetsprocesser och öka lönsamheten – 3 tips för effektiv e-handel.

Läs mer
Skanning av streckkod

I Nemo finns det nu stöd för skanning av EAN-kod vid inleverans. Genom att skanna streckkoder med hjälp av en handdator kan man, direkt när leveransen landar på lagret, stämma av artiklarna mot inköpsorder och uppdatera lagersaldon i affärssystemet.

Läs mer
TF bank

Vi är glada att kunna erbjuda ännu en betalleverantör i vårt affärssystem Nemo. TF Bank är en nischbank som bland annat specialiserar sig på e-handel och omnikanal. Med TF Bank kan ni erbjuda era kunder faktura- och avbetalningsköp.

Läs mer
Tidsloggning

Hur vet du egentligen att ni har en bra fördelning av er personal? När magkänslan inte räcker till är det många gånger fördelaktigt att ha statistik att luta sig tillbaka mot och grunda sina beslut på.

Läs mer
utskick rationalisering

Under veckan som gått har vi skickat brev till utvalda e-handlare, där vi delar med oss av hur man med ett kompetent affärssystem kan rationalisera sin e-handel.

Läs mer
d-congress

Snart är det dags för D-Congress och vi kommer självklart vara på plats för att träffa branschkollegor och kunder.

Läs mer
statistics

Nemo Statistics

2019-02-01

Tycker du precis som vi att statistik ska vara lättillgänglig och enkel att använda? Då är vår senaste feature Nemo Statistics något för dig!

Läs mer
lagerzoner

Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera rutinerna för plock och pack hos våra kunder. Som en del i det arbetet lanserar vi nu ett helt nytt lagerzonregister som möjliggör en optimering med upp till 70% per plockrunda.

Läs mer
stoppljus

Vårt mål är att göra vardagen så enkel som möjligt för alla Nemo-användare. Många gånger handlar det om att ge en tydlig översikt, där användaren med så få klick som möjligt når den information som efterfrågas.

Läs mer
Landningssida

Har du ett riktigt bra erbjudande som du vill att så många som möjligt ska ta del av? Då är den nya modulen för landningssidor lösningen för dig.

Läs mer
ny personal

Under hösten har Karin, Lisa och Love börjat hos oss och vi är glada att få välkomna dem till vårt växande team. För att ni ska få lära känna våra senaste tillskott lite bättre har vi gjort en kort intervju med var och en av dem.

Läs mer
Nemo & Fortnox

Nemo & Fortnox

2018-11-09

Glada nyheter för dig som sköter din bokföring i Fortnox eller funderar på att börja göra det. Nu kan du koppla Nemo till Fortnox. Kopplingen innebär att Nemo per automatik skickar över ditt bokföringsunderlag till Fortnox så att du kan ägna dig åt roligare saker.

Läs mer
Frukostevent - Amazon gör entré

Kom och ät frukost med oss på Eseco och lyssna på spännande föredrag om Amazon och framtiden inom svensk e-handel. Talare från Boozt.com, Jetshop, LogTrade, TopVisible och Ecomatic delar med sig av sina bästa tips och framtidsspaningar.

Läs mer

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2019 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall