Vi uppdaterar Fyndiq

2020-12-07
Nu har våra vänner på Fyndiq uppdaterat sin plattform och vi har såklart kopplat upp oss till den nya uppdateringen. Så för att allt ska gå lite smidigare för er som återförsäljare, kan ni nu kopplat upp ert nemo till deras nya plattform!
Läs mer
tre mindre systemnyheter i nemo
Ibland är det de mindre tilläggen och funktionerna som gör det där lilla extra för att våra kunder ska kunna bli mer effektiva i sitt Nemo. Här har vi tre funktioner som är redo att användas!
Läs mer
nu kan ud koppla upp dig till nets easy
Alla vill få betalt för det man säljer. Helst enkelt, snabbt och flexibelt! Därför har vi gjort det möjligt för våra kunder att koppla upp sig till Nets Easy - till både kundens och företagets fördel.
Läs mer
Klarna v 3 tillgänglig
Klarna v.3 är här - ännu mer smidigt, effektivt och tillhandahåller en otrolig helhetsupplevelse både för er och era kunder!
Läs mer
Presentkort
Presentkort måste vara den universellt perfekta presenten när man inte vet vad man ska köpa men ändå vill uppvakta. För att underlätta för era kunder har vi därför nu gjort det möjligt för er att skapa presentkort via Nemo!
Läs mer
Varubrev till dörren
I tider där covid-19 begränsar många personers möjlighet att ta sig ut, har behovet av hemleverans ökat. Även efterfrågan av leverans till dörren utan kvittens, om ingen är hemma vid tidpunkten, har stigit.
Läs mer
Order nordic
Idag är vi på Eseco glada att få ha med Order Nordic på tåget mot en enklare och mer effektiv e-handel!
Läs mer
Moneyweb utomlands
Butik utanför Sverige? Ingen fara! Nu fungerar vårt kassasystem Moneyweb även utomlands.
Läs mer
Integrerad transportmodul i Nemo
Vi har kopplat Nemo till Unifaun!
Läs mer
Mailmallar och automatisk inköpsorder
Ibland blir det ett gäng nya pusselbitar som läggs till i Nemo. Denna gång har vi utökat med fler mailmallar t.ex. för RMA och Offert.
Läs mer
MoneyWeb får stöd för contactless
I början på januari 2020 uppgraderades många kortterminaler till att hantera contactless. Med andra ord, “blipp”-funktion. MoneyWeb har nu uppdaterats och certifierats för detta.
Läs mer
Swish som ny betalmetod
Swish är, med sina 7 miljoner användare, Sveriges mest populära tjänst för skicka och ta emot pengar. Nu kan våra kunder, med Nets (tidigare Dibs) betallösning i sin webshop, ta emot betalningar och genomföra returer via Swish direkt i affärssystemet.
Läs mer
elgiganten marketplace
Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror. Tidigare i år lanserades Elgiganten Marketplace, en marknadsplats som låter e-handlare sälja sina produkter via Elgigantens hemsida. Nu lanserar vi en integration mellan vårt affärssystem Nemo och Elgiganten Marketplace som automatiserar och förenkla affären för e-handlaren.
Läs mer

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2021 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall