EVERY SECOND COUNTS

I höst bjuder vi på Eseco in till vår webinarserie kring e-handel, logistik och effektivisering!

På tre avsnitt kommer vi följa e-handelns hela kedja - från grymma webshopar till effektiva logistikslösningar och blixtsnabba betalningar.

Med våra fantastiska gäster kommer vi guida er genom e-handelssnåret, och ni kommer både få konkreta tips och chansen att ställa frågor.

Webinar 1 | Hemligheterna bakom en framgångsrik webshop

Gäst: Jetshop

Vi har alla gått in på en hemsida som tagit lite för lång tid på sig att ladda, och blivit smått irriterade. Det finns de kunder som inte orkar vänta så länge, även om det bara handlar om sekunder. På grund av långa laddningstider kan ni alltså förlora kunder och potentiella inkomster.

Med stora kunder såsom Scorett, Twist & Tango och Bergans, har Jetshop nått framgång efter framgång, och är idag en av de främsta inom branschen. I det här webinaret delar Jetshop med sig av sin kunskap kring framgångsrika webshopar, konkreta tips och kloka insikter kring e-handeln!

Webinar 2 | Automatisera mera: för en effektivare logistik och leverans

Gäst: Boozt

I allt högre grad möter vi bolag vars e-handel drar in miljonbelopp men där någonting skaver. Vid närmare diskussion visar det sig ofta att mycket av det onda består av ineffektivitet på lagret och i deras logistikkedja. Inte konstigt att det gör ont!

Känner du igen dig? Då är den här halvtimmen fylld med information åt just dig!

Boozt.com är en e-handel som aldrig verkar vilja sluta expandera! Med sin expertis kring stora volymer, tusentals beställningar och enorma lager har de erfarenhet kring effektiv logistik och leverans - som du som deltagare kommer få ta del av!

Webinar 3 | Betallösningar som förbättrar kundens helhetsupplevelse

Gäst: Collector Bank

En av de sakerna man snabbt märker när man startar e-handel är det enorma utbudet av betallösningar som finns. Men vad har betallösningen för betydelse för kunden? Och hur skapar man en checkout egentligen?

Tillsammans med Collector Bank tar vi oss an den sista delen i e-handelsresan - betalningen! Ett perfekt avsnitt för dig som precis startat e-handel - eller du som vill få ny inspiration!

Eseco System AB

Tel: 040-6362060

E-post: info@eseco.se

Adress: Jörgen Kocksgatan 4, 22120 Malmö