fbpx
esecos logga

Så skapas bra webshopar – med Jetshops VD Fredrik Hedblom

Så skapas bra webshopar – med Jetshops VD Fredrik Hedblom

Jetshop levererar blixtsnabba e-handelsplattformar

Det är med passion för teknik, strategi och kunskap som Jetshop drivs framåt och levererar e-handelsplattformar till sina kunder. Deras tjänster är, precis som våra egna, helt molnbaserade och ger kunderna därmed en väldigt flexibel och anpassningsbar plattform. Med stora kunder såsom Scorett, Twist & Tango och Bergans, har Jetshop nått framgång efter framgång, och de ser inga hinder på vägen mot nya utmaningar.

Fredrik Hedblom, VD på Jetshop

Vår dialog med Jetshop började 2013 och har sedan dess varit i ständig rullning. Vi arbetar parallellt genom att vårt affärssystem Nemo anropar Jetshops webshop och fyller den med artiklar, texter, bilder och priser. I Nemo samlar vi sedan alla kunder och ordrar som kommer in från Jetshop. Jetshop agerar alltså som ett attraktivt skyltfönster ut mot kunden, för att sedan låta oss på Eseco hantera det bakomliggande systemet med exempelvis utleveranser, spårning och betalning. Vi har därmed ett starkt samarbete som oavbrutet rör sig framåt.

För att komma djupare bakom kulisserna på Jetshop, hörde vi av oss till företagets VD Fredrik Hedblom, för att höra mer om deras arbete och framtidsvisioner.

Intervju med Jetshop

Hur beskriver du Jetshop med tre ord?

Innovativt, framåtlutat och kundfokuserat.

Hur tänker du kring e-handel och digitalisering av konsumtion? Ser du främst för- eller nackdelar?

Jag tror att majoriteten av all handel redan idag har en digital touchpoint även om avslutet sker i butik, konsumenten gör väldigt ofta research online innan själva köpet. Utöver det så är det ju ett faktum att e-handeln tar stora marknadsandelar år efter år från den fysiska handeln och detta förändrade köpbeteende kommer att ta ännu mer fart i och med Corona.

Vad är en viktig del i en webshop som många kanske glömmer bort?

Hastigheten! Det är otroligt viktigt att man har en snabb e-handel. Utan det kommer kunden att lämna siten utan att ha genomfört ett köp. Utöver det måste den vara intuitiv i sin design.

Er “slogan” är ju ONE STEP AHEAD, hur tänker ni kring detta? Vad betyder det för företaget?

Det är viktigt för oss att se vilka trender som finns och förstå dem, detta för att vi skall kunna ligga i framkant med vår plattform, men också i vår kunskap som vi förmedlar till våra kunder och partners. Världen förändras otroligt snabbt och då gäller det att ligga i framkant för att inte bli omkörd.

Vart ser ni Jetshop om 3 år?

Jetshop är redan idag ett välmående företag med nöjda kunder, men vi vill mer. Jag ser att Jetshop då är den ledande SaaS leverantören av e-handelslösningar i Norden och kanske norra europa. Vi har de allra nöjdaste kunderma och vi ligger fortsatt i framkant gällande kunskap och teknologi.

Vill du läsa mer om alla våra partners och kopplingar?

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Omnikanal vs Multikanal: Skapa en Sömlös Kundupplevelse i E-handeln

Omnikanal vs Multikanal: Skapa en Sömlös Kundupplevelse i E-handeln

Som e-handlare är det viktigt att förstå skillnaden mellan omnikanal- och multikanalstrategi och hur man använder dessa för att skapa…
Hur du Minskar Returgraden på din Webshop

Hur du Minskar Returgraden på din Webshop

Förståelsen och hanteringen av dina returer är avgörande för att säkerställa en effektiv och lönsam webshop. Såhär kan du säkerställa…
Ny digital returvy i Nemo – automatisera returprocessen

Ny digital returvy i Nemo – automatisera returprocessen

Med en digital retur kommer kunden kunna välja returorsak, ladda upp bild vid behov och välja hur de ska skicka…
Ny integration till redovisningsprogrammet Tripletex

Ny integration till redovisningsprogrammet Tripletex

Nu kan ni använda Tripletex lösningar tillsammans med affärssystemet Nemo!

Vi vet hur e-handel ska fungera när den fungerar som bäst, helt enkelt.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev!

Lösningar

Eseco

©Eseco System AB [#this year :%Y]

 Jörgen Kocksgatan 4 • 211 20 Malmö • +46 40 636 20 60 • info@eseco.se

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner