background image
Tjänster

Affärsutveckling

Befinner du dig i en expansionsfas och behöver guidning och vägledning? Vi har lång erfarenhet av att stötta kunder att växa och expandera ut på nya marknader. Vi hjälper dig att undersöka lagar och regler gällande bokföring, tullar, betalsätt och leverantörer.

Har du frågor eller önskemål som ligger utanför vår expertis? Vi har ett brett kontaktnät och hjälper ofta våra kunder komma i kontakt med kunniga partners och branschkollegor.

Utbildning

Inför varje lansering genomgår alla användare en grundlig utbildning för att man ska bli varm i kläderna och känna sig trygg i det nya affärssystemet. Utbildningen hålls under minst två dagar hos kunden eller i våra lokaler i Malmö. Under uppstartsperioden finns vi på plats hos er för att guida er under era första dagar och kunna bistå när det uppkommer frågor.

Projektledning

Är du expert på era produkter men tycker att det tekniska är svårt? Våra kunniga projektledare hjälper till att driva tekniska tredjepartsfrågor och blir ett bollplank till er i allt från mindre projekt till större implementeringar. Vi är delaktiga i kommunikationen med alla tredjeparter och ser till så att projektet fortskrider som planerat.

Support

Frågor och supportärenden hanteras alltid av vårt erfarna support-team. På så vis säkerställer vi att du får den bästa hjälpen så snabbt som möjligt. Vid enklare frågor finns vår manual att tillgå. I den hittar du svar och förklaringar på det mesta som berör våra system.

Hosting

Alla våra system är SaaS-lösningar, dvs. software as a service. Det betyder att vi tar hand om driften; allt från planerade underhåll till när det är dags att uppgradera eller skala upp. Det betyder att du enbart har en partner att kontakta om du har frågor avseende ditt affärssystem.

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy