fbpx

affärssystemet nemo

Affärssystem för e-handel

Affärssystem för e-handel

Med ett Nemo får ni inte bara ett ERP system, utan en uppsjö av funktioner som underlättar er dagliga verksamhet.
Vi har dessutom befintliga integrationer till de flesta e-handelsplattformar, betalpartners och mycket mer!

Boka en demo

Effektiviserar er verksamhet

Nemo automatiserar era kritiska flöden och hjälper er att effektivisera den dagliga verksamheten - så att ni frigör tid åt annat!

Underlättar er tillväxt
Oavsett om ni vill växa ut på fler marknader eller expandera ert lager så kan ni känna er trygga att affärssystemet växer med er.

Skräddarsys efter er verksamhet
Berätta vad du behöver så tar fram lösningar eller bygger nya funktioner som passar just din verksamhet.

100% molnbaserat
Nemo är helt molnbaserat så att ni kan skippa installationer och att behöva vara låst vid en maskin - med Nemo har du tillgång till allt du behöver, vart du än befinner dig.

Alla funktioner i ett system
Med ett Nemo får ni inte bara ett ERP system, utan möjlighet till en massa integrerade funktioner som underlättar er dagliga verksamhet.

Ger er en friktionsfri omnihandel
Sälj hur, när och var du vill med ett affärssystem som stödjer och knyter samman alla era försäljningskanaler.

Ett system till hela er verksamhet

Ett system till hela er verksamhet

Till skillnad från andra affärssystem i branschen skräddarsys och anpassas Nemo efter din verksamhet - inte tvärtom.

  • 100% Molnbaserat
  • Samlar alla era system på ett ställe
  • Kan hantera alla sorters ordrar
Boka en gratis demo

Motorn bakom
din e-handel

Nemo är motorn bakom din webshop och tar hand om e-handelns hela ekosystem från order, kunder, artiklar, lager och kampanjer till fakturering, betalningar, returer och återbetalningar.

Hur fungerar det?

Förstudie
Vi är noggranna med att se varje enskild verksamhet som unik. Därför börjar vi alltid med en förstudie över hur ni arbetar, vad ni har för behov och vad ni har för visioner för framtiden.

Produktion
Under tiden våra utvecklare skapar ert system har vi återkommande uppföljningar där vi tillsammans följer processen hela vägen och säkerställer att allt ni behöver är på plats inför leverans.

Onboarding
Ett systembyte kan ofta kännas som en krånglig process, därför vill vi göra det så smidigt som möjligt. Vid leveransen får ni därför en grundlig utbildning i systemet och extra tillgång till support under uppstartsfasen.

Vidareutveckling
Efter leveransen är vi alltid bara ett telefonsamtal bort om ni behöver något. Oavsett ni vill bolla idéer, skaffa en ny integration eller vidareutveckla någon funktion i systemet!

Kundcase

MinFot har över 4000 artiklar i lagret och säljer både inom Sverige, Norge och Danmark.

Läs hela kundcaset

Några funktioner i Nemo

Stöd för omnihandel

Omnikanalförsäljning innebär att man har en sömlös koppling mellan butik och e-handel. Att sammankoppla alla försäljningskanaler innebär en friktionsfri kund- och köpupplevelse . Genom att använda Nemo sker detta smidigt i ett enda system och ni behöver inte använda flera system parallellt med varandra.

Utnyttja RFM

RFM används för att segmentera sina kunder utifrån köpbeteende.Genom att identifiera deras köpfrekvens och pengavärde kan ni rikta mer relevanta marknadsinsatser mot dem och på så sätt generera högre respons, lojalitet och livstidsvärde.

Koppla samman allt i ett system

Nemo kommunicerar automatiskt med dina tredjeparter så som betalpartner, externa lager, dropshipping-leverantörer, distributörer. Med hjälp av API kopplar vi samman allt i Nemo så att du slipper hoppa fram och tillbaka mellan de olika systemen.

Sälj på Abonnemang

Olika affärsmodeller kräver olika sorters lösningar. Ett populärt koncept idag är att sälja produkter på abonnemang, där kunden kan prenumerera på vissa produkter från er. I Nemo kan ni direkt få en överblick över alla kunder, deras abonnemang och hur flödet fortlöper.

Ger mer effektiv logistikhantering

Skapa snabba och smarta flöden med Nemos förmåga att effektivisera och automatisera era mest kritiska processer. Genom att eliminera dubbelt arbete, ineffektiva plockrundor och onödiga packrutiner sparar ni in värdefull tid att lägga på annat.

Mycket volymtåligt

Du behöver inte oroa dig över stora volymer. Många av våra kunder har ett otroligt stort antal ordrar per dag som hanteras och distribueras världen över. Nemo är helt enkelt van vid att ha mycket att göra.

Partners & Integrationer
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner