fbpx

Factoringsystemet moneymaker

Factoring i egen regi

Factoring i egen regi

Moneymaker, som är ett plug-in till affärssystemet Nemo, är lösningen för dig som sköter fakturering och delbetalning i egen regi eller funderar på att börja göra det.

  • Räntehantering
  • Lägsta räntebelopp
  • Automatisk avskrivning
  • Köp nu, betala senare

Var ert egna factoringbolag

Idag är det många företag som använder sig av factoringbolag och att handla på faktura har dessutom gjorts lättare för privatpersoner som idag ser ”köp nu, betala sen” som det nya vanliga.

 

Factoringtjänster är dock inte gratis. Om ni själva vill hålla ordning på era kunders fakturor och avbetalningar utan att ta in en tredje part finns MoneyMaker. Då kan ni sköta allt i egen regi och därmed behålla vartenda öre själva!

Partners & Integrationer

Några funktioner i MoneyMaker

Tjäna pengar på fakturorna

Istället för att sälja vidare era fakturor till en extern aktör som tjänar pengar på era kunder, kan ni med MoneyMaker vara ert eget factoringbolag. På så vis går alla räntor och avgifter rakt ner i egen ficka!

Behåll kontakten med kunden

Utan en tredje part får ni full kontroll över all kommunikation med kunden och är själva dem som tar beslut kring avbetalningstid, påminnelseavgifter etc. För kunden innebär det också bara en part att ha kontakt med om det uppstår frågor.

Ta kontroll över hela e-handelskedjan

Med MoneyMaker får ni möjligheten att själva hantera hela e-handelskedjan - från köp till retur och återbetalning. Utan externa parter kan ni därför ha full kontroll över vad som händer med er e-handel.

Ökad kundlojalitet

Genom att vara ert egna factoringbolag bygger ni en långvarig relation med era kunder. Det ger er möjligheten att bygga starkare band till kunden, skicka skräddarsydda erbjudanden och öka kundlojaliteten.

Plug-in till affärssystemet Nemo

MoneyMaker är ett plug-in till affärssystemet Nemo. Till skillnad från andra affärssystem i branschen skräddarsys och anpassas Nemo efter din verksamhet - inte tvärtom.

  • 100% Molnbaserat
  • Samlar alla era system på ett ställe
  • Kan hantera alla sorters ordrar
Läs mer om Nemo
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner