fbpx

trés bien kundcase

Très Bien expanderar med Nemo

”Vi gjorde något som saknades och fick en flygande start.”

Kund sedan

2010

Omsättning

58,5 mkr

Något som alltid är på modet är väl ändå just mode?

Något som alltid är på modet är väl ändå just mode?

I en djungel av klädmärken och säsonger kan man hitta Très Bien som startades av fyra personer med bakgrund inom modeindustrin.

– E-butiken startade 2006 under en tid när vårt utbud knappt fanns på nätet. Så man kan kanske säga att Très Bien blev en reaktion till det, vi gjorde något som saknades och fick en flygande start.

Deras resa har gått starkt uppåt från starten och visar inga tecken på att dala. Våren 2020 öppnade de även upp sin butik i London, en uppstart som har varit oerhört spännande att få följa.

Besök hemsidan

”E-handeln utvecklas ständigt och vi med den.”

Behövde ett skalbart affärssystem

Behövde ett skalbart affärssystem

Den största utmaningen för Très Bien, enligt dem själva, är att konstant våga tänka nytt, utvecklas med tiden och inte stanna upp. När de letade efter ett affärssystem var dock den viktigaste faktorn att hitta en partner som inte bara kunde hjälpa dem att utvecklas framåt, utan även att vara nära till hands.

– Den lokala förankringen är viktig för oss. Vi utgick från Malmö och det gjorde även Eseco. Vi ville arbeta med någon som vi kunde vara nära och som kunde se och förstå våra behov. Med Nemo kan man göra nästan allt på ett och samma ställe.

Mer om affärssystemet Nemo

Butikerna anpassas efter efterfrågan

Butikerna anpassas efter efterfrågan

Under förra året öppnade Très Bien upp portarna för sin andra butik, placerad i London. Det har varit ett år kantat av en pandemi, men trots restriktioner och utmaningar har det gått väldigt bra för dem. Vad gäller utbudet i respektive butiker är de ständigt på tårna och mottagliga för vad kunderna vill ha.

– Vi försöker anpassa butikens innehåll efter efterfrågan och region så det är likadant med butiken i Malmö. Det är ett kontinuerligt arbete att hitta rätt.

Produkter

Integrationer

Magento

FedEx

Klarna

Länder

Sverige

Storbritannien

USA

Sydkorea

EU

Japan

m.fl

Vill jobba mer med de egna varumärkena

Vill jobba mer med de egna varumärkena

Très Bien har som mål att fortsätta växa, både som e-handel och fysisk butik samt att vidare utveckla och jobba mer med sina egna varumärken. Något de har svårt att förutse dock är huruvida det kommer komma några e-handelstrender som de kommer haka på inom den närmsta framtiden.

– Det återstår att se. E-handeln utvecklas ständigt och vi med den. Oavsett vad jag svarar här kan det vara inaktuellt imorgon, men det är också en del av charmen att arbeta med e-handel.

Läs fler kundcase

Läs fler kundcase

Tillbaka till alla kundcase
Tillbaka till alla kundcase
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner