fbpx

Odla.nu kundcase

Odla.nu blomstrar med affärssystemet Nemo

”Eseco ger oss snabb support och är en mycket lösningsorienterad samarbetspartner.”

Kund sedan

2013

Omsättning

53 mkr

På Odla.nu grönskar det året om

På Odla.nu grönskar det året om

Vid starten 1998 var det ett nätforum för växtintresserade - idag har de inte bara en välfylld webshop, utan även en fysisk butik i Kristianstad! Med både ett stort utbud och stor expertis har vi här en oas för alla kunder, med eller utan gröna fingrar!

– Odla.nu startades en gång i tiden som ett forum för trädgårdsintresserade. Forumet var alltså ett slags community där man kunde prata med likasinnade, ställa frågor och få svar kring allt som tillhörde odling och växter. Sedan 1998 har det hänt en hel del!

Besök hemsidan

”En utmaning för alla som är verksamma inom e-handel och organiska produkter är att få till en lönsam hantering; att kunna lagerhålla, packa och leverera ömtåliga växter.”

Omställningsresan blev lösningen

Omställningsresan blev lösningen

E-handelsbranschen präglas ständigt av nya trender, influenser och tekniska innovationer, vilket skapar nya möjligheter för e-handlare att effektivisera sin verksamhet. Detta tog Odla.nu tillvara på och tack vare sin omställningsresa och nya affärsmodell har Odla.nu lagt en stabil grund för att skapa inspirerande och nytänkande shoppingmöjligheter för sina kunder.

– För vår del så har vi jobbat hårt med att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt; vi har inkluderat nya intäktsströmmar, jobbat för effektivare hantering och skalfördelar och investerat i ny modern webbshop. Vår affärsmodell är i grunden förändrad och vi ser att det ger resultat och kan vänta oss en fin hållbar affär framåt.

I samband med sina omställningar inom verksamheten valde Odla.nu att stå kvar vid affärssystemet Nemo samt även använda kassasystemet MoneyWeb till sin nyöppnade butik i Kristianstad.

– Vi var oerhört nöjda med Nemo som affärssystem och valde därför att behålla det även som vårt system i vår nya webbshop. Eseco ger oss snabb support och är en mycket lösningsorienterade samarbetspartner som även kommer med förslag och initiativ vilket gör att vi hela tiden kan utvecklas och skapa ännu bättre värde för kunden.

Mer om affärssystemet Nemo

Produkter

Integrationer

Adlibris

Klarna

PostNord

CDON

”Vi har alltid en hel del intressanta projekt på gång”

”Vi har alltid en hel del intressanta projekt på gång”

Med sin expertis och engagemang är det inte snålt med framtidsvisioner för gänget på Odla.nu som ständigt breddar sina perspektiv och håller koll på marknaden.

– Vi har alltid en hel del intressanta projekt på gång, framför allt när det kommer till content och hur man kan ge råd och inspiration till kunderna i köpprocessen. Här tror vi på att skapa ekosystem med flera samarbetspartners.

Man märker även tydligt att för Odla.nu är deras kunder - de som från början utgjorde hela nätforumet en gång i tiden - alltid i rampljuset.

– Vi är en purpose-driven business. Vi gillar våra produkter och det vi gör och tror att alla kan odla och skapa lustfylld plats oavsett hur och var man bor. Våra kunder kan räkna med att få hem levererat högkvalitativa växter och statiska produkter.

Läs fler kundcase

Läs fler kundcase

Tillbaka till alla kundcase
Tillbaka till alla kundcase
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner