fbpx

Esecodealen

Esecodealen

Esecodealen är ett utvecklingskoncept hos Eseco som går ut på att vi väljer ut en funktion som ni har efterfrågat eller som vi tror kan ge mervärde för er.

AKTUELL DEAL

Koppling till e-handelsplattformen Shopify

Koppling till e-handelsplattformen Shopify

Shopify är en e-handelsplattform som vuxit sig allt större de senaste åren. Bland sina användare är plattformen främst uppskattad på grund av sin stora flexibilitet och användarvänlighet. De sitter dessutom inne på funktioner som gör det enklare för e-handlare att öka försäljningen och hantera den dagliga verksamheten!

Hur fungerar kopplingen?

Dealen innebär en grundkoppling mot Shopify. Grundkopplingen innefattar bland annat:
- Synka artikelinfo (bl.a. artikelnummer, texter, bilder, priser och kategorier)
- Synka saldo
- Hämta order från shoppen

Det går att ha flera konton uppsatta inom samma Shopifyinstallation, om man vill jobba med olika valutor mot kunderna. Exempelvis SEK för Sverige, NOK för Norge, EUR för Finland, osv.

Notera! Vi inkluderar inte Shopify Payments i grundkopplingen.

Låter det intressant?

Kontakta oss för att diskutera vidare hur kopplingen kan se ut för just er verksamhet!


Specifikationer

Funktionen utvecklas för Nemo

Pris för funktionen: 50.000kr

Månadskostnad för funktionen: 450 kr/månad i ökad supportavgift

Deadline för beställning: 2023-06-30

Så fungerar Esecodealen

För att kunna erbjuda ett angenämt pris för er som kunder har vi valt att göra det som en deal. Konceptet innebär att vi erbjuder en ny funktion till ett visst pris under förutsättning att x antal kunder är med i dealen. Även Eseco är då med som kund i dealen. Om dealen inte uppfylls, med hänsyn till antalet beställare, kan Eseco inte leverera funktionen till det angivna priset. Det finns då två sätt att gå vidare: antingen avslutas dealen, dvs. den genomförs ej, eller så räknas priset om utifrån de som har anmält sig. Givetvis meddelar Eseco om detta blir aktuellt.

Dealen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Inga andra knappar, ändringar eller tillägg kommer att göras inom dealen varken till funktion eller layout. Lösningen kan komma att justeras vid behov.

Har ni andra önskemål måste ni återkomma med dessa, till Eseco, innan ni accepterar dealen. Då offereras en ny deal utifrån de nya önskemålen.

Är du intresserad av en gammal deal?

Är du intresserad av en gammal deal?

Här är några deals som antingen redan är genomförda eller släckta för stunden. Om någon är av intresse så meddela oss gärna så kan vi återkomma med ett prisförslag till dig! 

Koppling till Qlik SenseEn av de hetaste Business Intelligence-trenderna just nu är datavisualisering. Genom att samla in data och presentera det visuellt med grafiska element, kan man enklare se mönster och samband.

Nemo har numera en koppling till rapportverktyget Qlik Sense. Detta verktyg kan hjälpa dig att få bättre insikter om din verksamhet på olika plan, vilket kan ge er insikter i er verksamhet och stödja affärsbeslut. Detta genom att kombinera all din data för att skapa rik, interaktiv visuell analys.

Här kan ni se en demovideo över hur Qlik Sense ser ut och fungerar.

Datumstyrda reapriserNi är flera som vid olika tillfällen har efterfrågat en funktion i Nemo där ni kan tidsstyra rea-priser på era varor - och vi har hört er!

För denna lösning krävs nya fält i Nemo på artikelbildens flik Priser (om man använder artikelvarianter så kommer det finnas datumfält under fliken Priser under Varianter) för att kunna ange datumvärdena, och dessa ska sedan synkas till webshopen motsvarande fält. Man kommer även kunna använda Nemos program Uppdatera artiklar via fil för exportera och importera fälten för att sätta värdena i de nya fälten. 

Webshoppar som kommer att kunna stödjas med datumstyrda rea-priser:
- WooCommerce
- Jetshop
- Magento

PresentkortÄr ni sugna på att växla upp er e-handel under 2022? Då vill vi tipsa er om att vi har en modul till Nemo för försäljning av presentkort - en produkt som många kunder ofta efterfrågar! Under exempelvis julen och examenstider går köpfrekvensen av just presentkort märkbart upp för många e-handlare, vilket gör det till en bra funktion att investera i redan nu. 

Presentkorten skapas som presentkortsartiklar i Nemo. Dessa ska innehålla pris, text och bild. Dessa synkas sedan och säljs i Jetshop som vilken artikel som helst.

När kunden sedan gör sitt köp i Jetshop och väljer att utnyttja sitt presentkort, finns det ett fält i kassan där kunden anger sin kod. Där och då anropar Jetshop Nemo för att få ut giltighet och saldo. Utifrån saldot på presentkortet räknar kassan om kvarstående belopp att betala. Om det blir en mellanskillnad att betala får kunden göra det utifrån de betalalternativ som finns.

Önska en deal

Önska en deal

Finns det en funktion eller koppling som du tror att fler skulle kunna vara intresserade av? Önska då en deal via formuläret nedan, eller hör av dig till någon av oss på Eseco.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner