Uppdatera till Klarna v.3

Uppdatera till Klarna v.3

2020-10-13

Klarna har funnits med i Nemo som betallösning sedan länge. När Klarna gick ut med att de lagt i en extra växel och skulle lansera en ny version, visste vi därför att det skulle bli något riktigt bra.

Klarna har nämligen lanserat Klarna v. 3, som även inkluderar Klarna Checkout. Det innebär en smidigare och bättre helhetsupplevelse för kunden, med förhoppningen att ni som företag även ska få en bättre konvertering i slutändan. Bland annat får ni tillgång till Insights-appen i deras Merchant Portal, där ni kan följa aktuell statistik kring försäljningen, kund-demografi och annan värdefull information. Några funktioner som har lagts till i syfte att boosta er försäljning, är bland annat förifyllda personuppgifter, fler betalningsalternativ samt en anpassningsbar checkout. Precis som tidigare, kan du som använder Nemo med Klarna V3: ändra order, aktivera betalningar och återbetala kunden med automatik från affärssystemet. Det finns även en HPP (hosted payment page) för Klarna v3, vilket gör att kundtjänst kan lägga manuella order i affärssystemet men där kunden ändå har alla möjligheter att signera köpet på ett säkert sätt!

Att vi nu kopplar ihop Klarna v.3 och Nemo innebär alltså en ännu mer friktionsfri och effektiv upplevelse - både för era kunder och er verksamhet!

Kontakta oss om ni är intresserade av att veta mer!

För er som har Klarna v.2 är det extra viktigt att ni ser över detta, då den äldre versionen inte stöds efter oktober i år. Mer om det kan ni läsa här.

Distributören Budbee
Sedan Budbees lansering år 2016 har de, med fokus på enkla e-handelsupplevelser, blivit ett populärt val för många kunder. Vi är därför otroligt glada att idag kunna erbjuda Budbee som distributör i Nemo!
person som håller en telefon i handen
Vi har gjort en koppling till det norska företaget Intellipush, som erbjuder våra kunder SMS-lösningar - direkt från Nemo!
Ny WMS-koppling
Ongoing är ett molnbaserat WMS som effektiviserar era logistikflöden. Deras WMS används flitigt både av 3PL-företag och expansiva e-handlare med lager i egen regi och kan användas oavsett om ni scannar, använder truckdatorer, vanlig PC eller en smartphone.
Företaget sniffies logga
Med hjälp av AI kan Sniffie automatiskt hitta det bästa priset för just era produkter. På så vis kan ni slippa gå på magkänsla eller manuellt hålla koll på alla era konkurrenters priser, utan istället låta Sniffie jämföra marknadspriserna och samtidigt prioritera en hållbar vinstmarginal.
Citymails logga
Nu finns en koppling mellan affärssystemet Nemo och Citymail, för lättare försändelser med hjälp av leveranssättet Brevlådepaket Prio.
E-handelsplattformen Vendres logga
Med målet att erbjuda en komplett e-handelsplattform till e-handlare i tillväxtkurvan är Vendre en partner som matchar Esecos visioner som handen i handsken. Därför är vi nu väldigt glada att vi har en koppling mellan deras plattform och affärssystemet Nemo!
mobil med betallösningen vipps
Säljer du i Norge så är Vipps en given betallösning med ett högt förtroende bland de redan 3,8 miljoner användarna. Det ska bli spännande att följa Vipps framgångar och hur de planerar att utvecklas under de kommande åren!
Företaget GLS logga
Med vårt nya partnerskap med GLS så kan vi nu koppla vårt affärssystem Nemo med deras API, så att du som användare ska kunna lösa logistiken helt integrerat!
Qlik Sense
En av de hetaste Business Intelligence-trenderna just nu är datavisualisering. Genom att samla in data och presentera det visuellt med grafiska element, kan man enklare se mönster och samband. Det är exakt det här som verktyget Qlik Sense gör, från vår nya partner Qlik!
Koppla ditt affärssystem till litauiska posten
Säljer du till Litauen? Då har vi gjort det enkelt att skicka paketen dit, genom att koppla vårt affärssystem Nemo till Litauiska postens API!
Nu kan du koppla affärssystemet Nemo till en av packmaskinerna från Beck
Har ni tagit steget och investerat i en packmaskin? Nu har vi en koppling till en av packmaskinerna från Beck, så att den kan kommunicera direkt med Nemo och effektivisera er dagliga verksamhet!
POS systemet Front system
Vi har nu en koppling mellan Nemo och POS-systemet Front Systems, det norska kassasystemet som tagit sig ut på internationella vatten! Förutom att vara ett kassasystem har de många andra lösningar, och fungerar bland annat sömlöst när det kommer till omnikanaler.
vi kopplar vårt affärssystem till marknadslatsen fyndiq
Nu har våra vänner på Fyndiq uppdaterat sin plattform och vi har såklart kopplat upp oss till den nya uppdateringen. Så för att allt ska gå lite smidigare för er som återförsäljare, kan ni nu kopplat upp ert nemo till deras nya plattform!
tre mindre systemnyheter i nemo
Ibland är det de mindre tilläggen och funktionerna som gör det där lilla extra för att våra kunder ska kunna bli mer effektiva i sitt Nemo. Här har vi tre funktioner som är redo att användas!
nu kan ud koppla upp dig till nets easy
Alla vill få betalt för det man säljer. Helst enkelt, snabbt och flexibelt! Därför har vi gjort det möjligt för våra kunder att koppla upp sig till Nets Easy - till både kundens och företagets fördel.
Presentkort
Presentkort måste vara den universellt perfekta presenten när man inte vet vad man ska köpa men ändå vill uppvakta. För att underlätta för era kunder har vi därför nu gjort det möjligt för er att skapa presentkort via Nemo!
Varubrev till dörren
I tider där covid-19 begränsar många personers möjlighet att ta sig ut, har behovet av hemleverans ökat. Även efterfrågan av leverans till dörren utan kvittens, om ingen är hemma vid tidpunkten, har stigit.
Order nordic
Idag är vi på Eseco glada att få ha med Order Nordic på tåget mot en enklare och mer effektiv e-handel!
Moneyweb utomlands
Butik utanför Sverige? Ingen fara! Nu fungerar vårt kassasystem Moneyweb även utomlands.
Integrerad transportmodul i Nemo
Vi har kopplat Nemo till Unifaun!
Mailmallar och automatisk inköpsorder
Ibland blir det ett gäng nya pusselbitar som läggs till i Nemo. Denna gång har vi utökat med fler mailmallar t.ex. för RMA och Offert.
MoneyWeb får stöd för contactless
I början på januari 2020 uppgraderades många kortterminaler till att hantera contactless. Med andra ord, “blipp”-funktion. MoneyWeb har nu uppdaterats och certifierats för detta.
Swish som ny betalmetod
Swish är, med sina 7 miljoner användare, Sveriges mest populära tjänst för skicka och ta emot pengar. Nu kan våra kunder, med Nets (tidigare Dibs) betallösning i sin webshop, ta emot betalningar och genomföra returer via Swish direkt i affärssystemet.

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2022 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall
Q