Teamet på Eseco växer!

2018-11-20

Under hösten har Karin, Lisa och Love börjat hos oss och vi är glada att få välkomna dem till vårt växande team. För att ni ska få lära känna våra senaste tillskott lite bättre har vi gjort en kort intervju med var och en av dem.

Karin FredholmTeknisk Projektledare

Berätta om din roll på Eseco?

Som teknisk projektledare på Eseco kommer jag främst arbeta mot våra kunder och hjälpa dem med med allt från supportärenden till att hitta nya utvecklingsmöjligheter. Jag kommer helt enkelt fungera som en brygga mellan kunderna och våra utvecklare.

Under min introduktionsperiod kommer jag vara ute och träffa många av våra kunder för att få en inblick i hur deras verksamhet ser ut och hur de arbetar med vårt affärssystem Nemo idag.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag har 6 års erfarenhet av projektledning i liknande roll och har tidigare även arbetat med digital annonsering. Jag är i grunden utbildad civilekonom.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det bästa med att arbeta på Eseco är att vardagen präglas av humor, stor arbetsglädje och att det finns en strävan efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi har också väldigt spännande kunder som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med.


Lisa MortensenDigital Marknads- och Eventassistent

Berätta om din roll på Eseco?

Jag kommer arbeta med Esecos marknadsföring där mitt viktigaste uppdrag är att vi syns i rätt sammanhang och är ”top of mind” när e-handlare runt om i Sverige bestämmer sig för att uppdatera sina affärssystem.

Jag kommer också arbeta en del med våra kunder och att ge dem stöd och support i deras digitala marknadsföring.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare? Jag har tidigare arbetat med digital marknadsföring inom retail och har i grunden en utbildning i media och kommunikation.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco? Det absolut bästa är att jag får marknadsföra och representera ett professionellt företag som är verkligen experter på sitt område. Det gör mitt jobb enklare och väldigt mycket roligare.


Love JanssonProgrammerare

Berätta om din roll på Eseco?

Jag är anställd som programmerare och kommer hjälpa till att utveckla vårt affärssystem efter kundernas behov och önskemål. Som det senaste tillskottet i teamet av utvecklare hoppas jag kunna bidra med en hel del nya tankar och idéer.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag nyexaminerad Civilingenjör i Datateknik. Innan dess har jag bland annat arbetat med teknisk support och som inköpare på Skanska.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det är en bra atmosfär på kontoret och jag gillar teamkänslan som finns bland kollegorna. Att det är en platt organisation med högt i tak gör att man, oavsett om hur länge man har arbetat här, kan komma med idéer och göra en skillnad.

Varubrev till dörren
I tider där covid-19 begränsar många personers möjlighet att ta sig ut, har behovet av hemleverans ökat. Även efterfrågan av leverans till dörren utan kvittens, om ingen är hemma vid tidpunkten, har stigit.
Order nordic
Idag är vi på Eseco glada att få ha med Order Nordic på tåget mot en enklare och mer effektiv e-handel!
Moneyweb utomlands
Butik utanför Sverige? Ingen fara! Nu fungerar vårt kassasystem Moneyweb även utomlands.
Integrerad transportmodul i Nemo
Vi har kopplat Nemo till Unifaun!
Mailmallar och automatisk inköpsorder
Ibland blir det ett gäng nya pusselbitar som läggs till i Nemo. Denna gång har vi utökat med fler mailmallar t.ex. för RMA och Offert.
MoneyWeb får stöd för contactless
I början på januari 2020 uppgraderades många kortterminaler till att hantera contactless. Med andra ord, “blipp”-funktion. MoneyWeb har nu uppdaterats och certifierats för detta.
Swish som ny betalmetod
Swish är, med sina 7 miljoner användare, Sveriges mest populära tjänst för skicka och ta emot pengar. Nu kan våra kunder, med Nets (tidigare Dibs) betallösning i sin webshop, ta emot betalningar och genomföra returer via Swish direkt i affärssystemet.
elgiganten marketplace
Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror. Tidigare i år lanserades Elgiganten Marketplace, en marknadsplats som låter e-handlare sälja sina produkter via Elgigantens hemsida. Nu lanserar vi en integration mellan vårt affärssystem Nemo och Elgiganten Marketplace som automatiserar och förenkla affären för e-handlaren.
Eseco på Web Summit
Web Summit i Lissabon är en mötesplats för teknik och framtidsspaning. Under 4 dagar i november samlas 70 000 besökare från hela världen för att lyssna på föreläsningar och nätverka. I år var Karin, Kristofer och Lina från Eseco på plats.
Ny koppling Easycom
Easycom tar frågan om hållbar handel på allvar och erbjuder spännande lösningar på en av e-handelns största utmaningar: returer
Internbeställningar
Hantera interna varuförflyttningar direkt i ditt affärssystem. Den nya funktionen internbeställningar är ett tillägg till inköpsprogrammet i Nemo som gör det enklare för e-handlare att skicka varor från ett lager till ett annat.
ny-hemsida

Hemsida 2.0

2019-09-26
Känner du igen dig? Vår hemsida har fått ett nytt utseende.
I år firar Eseco 18 år som leverantör till ett av Sveriges mest kompetenta affärssystem för e-handel. Vi tycker om att fira! Så i september bjöd vi in kunder, vänner och kollegor till ett stort kalas.
bitcoin
Vill dina kunder betala med bitcoin? Inga problem, nu har vårt affärssystem stöd för betalning med kryptovalutan bitcoin via Coin Gate.
kundsokning

Händer det att ni får in ärenden till kundtjänst som är svåra att härleda till rätt order eller kund? I våra affärssystem ska det vara enkelt och smidigt att söka fram viktig information. Därför lägger vi nu till ytterligare en sökfunktion i Nemo.

cdon

Med sina 2,2 miljoner kunder och över 2000 anslutna handlare är CDON Marketplace nordens ledande marknadsplats. Här säljs produkter från alla tänkbara kategorier och som ansluten e-handlare får du en unik möjlighet att nå ut till en ny stor kundkrets.

woocommerce

Strålande nyheter för dig som har Woocommerce som e-handelsplattform! Nu har vi byggt en koppling mellan Woocommerce och vårt affärssystem Nemo. Integrationen ger bland annat stöd för automatisk hämtning av kunder, order och synkning av artiklar & artikelsaldon.

automatisering dm

Under våren har utvalda e-handlare fått ta dela av tips och information och om hur man med relativt små medel kan optimera sin e-handel. I det senaste utskicket ger vi bland annat tips på hur man som e-handlare kan automatisera sin verksamhet.

sebc 2019

Vi är stolt partner till ett av årets stora e-handelsevent SEBC den 16 och 17 maj. Kommer du vara på plats? Kom förbi vår monter och snacka smart e-handel med oss!

Ny koppling till Fortus

Kopplingen mellan Fortus 3PL och affärssystemet Nemo gör det möjligt att skicka order, synka artikeldata och saldon. Nemo hämtar också upp kollinummer och annan information från paket som skickas genom Fortus.

Ny betalform Worldpay

Den globala betalpartnern Worldpay är nu integrerad med affärssystemet Nemo. Kopplingen är gjord för kortbetalning och gör det möjligt att dra pengar, ta bort reservationer och göra återbetalningar direkt i Nemo.

effektivisering

Så kan ni effektivisera era arbetsprocesser och öka lönsamheten – 3 tips för effektiv e-handel.

Skanning av streckkod

I Nemo finns det nu stöd för skanning av EAN-kod vid inleverans. Genom att skanna streckkoder med hjälp av en handdator kan man, direkt när leveransen landar på lagret, stämma av artiklarna mot inköpsorder och uppdatera lagersaldon i affärssystemet.

TF bank

Vi är glada att kunna erbjuda ännu en betalleverantör i vårt affärssystem Nemo. TF Bank är en nischbank som bland annat specialiserar sig på e-handel och omnikanal. Med TF Bank kan ni erbjuda era kunder faktura- och avbetalningsköp.

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2020 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall
Q