Nyheter

ny personal

Under hösten har Karin, Lisa och Love börjat hos oss och vi är glada att få välkomna dem till vårt växande team. För att ni ska få lära känna våra senaste tillskott lite bättre har vi gjort en kort intervju med var och en av dem.

Karin FredholmTeknisk Projektledare

Berätta om din roll på Eseco?

Som teknisk projektledare på Eseco kommer jag främst arbeta mot våra kunder och hjälpa dem med med allt från supportärenden till att hitta nya utvecklingsmöjligheter. Jag kommer helt enkelt fungera som en brygga mellan kunderna och våra utvecklare.

Under min introduktionsperiod kommer jag vara ute och träffa många av våra kunder för att få en inblick i hur deras verksamhet ser ut och hur de arbetar med vårt affärssystem Nemo idag.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag har 6 års erfarenhet av projektledning i liknande roll och har tidigare även arbetat med digital annonsering. Jag är i grunden utbildad civilekonom.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det bästa med att arbeta på Eseco är att vardagen präglas av humor, stor arbetsglädje och att det finns en strävan efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi har också väldigt spännande kunder som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med.


Lisa MortensenDigital Marknads- och Eventassistent

Berätta om din roll på Eseco?

Jag kommer arbeta med Esecos marknadsföring där mitt viktigaste uppdrag är att vi syns i rätt sammanhang och är ”top of mind” när e-handlare runt om i Sverige bestämmer sig för att uppdatera sina affärssystem.

Jag kommer också arbeta en del med våra kunder och att ge dem stöd och support i deras digitala marknadsföring.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare? Jag har tidigare arbetat med digital marknadsföring inom retail och har i grunden en utbildning i media och kommunikation.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco? Det absolut bästa är att jag får marknadsföra och representera ett professionellt företag som är verkligen experter på sitt område. Det gör mitt jobb enklare och väldigt mycket roligare.


Love JanssonProgrammerare

Berätta om din roll på Eseco?

Jag är anställd som programmerare och kommer hjälpa till att utveckla vårt affärssystem efter kundernas behov och önskemål. Som det senaste tillskottet i teamet av utvecklare hoppas jag kunna bidra med en hel del nya tankar och idéer.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag nyexaminerad Civilingenjör i Datateknik. Innan dess har jag bland annat arbetat med teknisk support och som inköpare på Skanska.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det är en bra atmosfär på kontoret och jag gillar teamkänslan som finns bland kollegorna. Att det är en platt organisation med högt i tak gör att man, oavsett om hur länge man har arbetat här, kan komma med idéer och göra en skillnad.

Kontakta oss

Tel: 040-6362060

E-post: info@eseco.se

Adress: Jörgen Kocksgatan 4, 21120 Malmö