Teamet på Eseco växer!

Teamet på Eseco växer!

2018-11-20

Under hösten har Karin, Lisa och Love börjat hos oss och vi är glada att få välkomna dem till vårt växande team. För att ni ska få lära känna våra senaste tillskott lite bättre har vi gjort en kort intervju med var och en av dem.

Karin FredholmTeknisk Projektledare

Berätta om din roll på Eseco?

Som teknisk projektledare på Eseco kommer jag främst arbeta mot våra kunder och hjälpa dem med med allt från supportärenden till att hitta nya utvecklingsmöjligheter. Jag kommer helt enkelt fungera som en brygga mellan kunderna och våra utvecklare.

Under min introduktionsperiod kommer jag vara ute och träffa många av våra kunder för att få en inblick i hur deras verksamhet ser ut och hur de arbetar med vårt affärssystem Nemo idag.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag har 6 års erfarenhet av projektledning i liknande roll och har tidigare även arbetat med digital annonsering. Jag är i grunden utbildad civilekonom.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det bästa med att arbeta på Eseco är att vardagen präglas av humor, stor arbetsglädje och att det finns en strävan efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi har också väldigt spännande kunder som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med.


Lisa MortensenDigital Marknads- och Eventassistent

Berätta om din roll på Eseco?

Jag kommer arbeta med Esecos marknadsföring där mitt viktigaste uppdrag är att vi syns i rätt sammanhang och är ”top of mind” när e-handlare runt om i Sverige bestämmer sig för att uppdatera sina affärssystem.

Jag kommer också arbeta en del med våra kunder och att ge dem stöd och support i deras digitala marknadsföring.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare? Jag har tidigare arbetat med digital marknadsföring inom retail och har i grunden en utbildning i media och kommunikation.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco? Det absolut bästa är att jag får marknadsföra och representera ett professionellt företag som är verkligen experter på sitt område. Det gör mitt jobb enklare och väldigt mycket roligare.


Love JanssonProgrammerare

Berätta om din roll på Eseco?

Jag är anställd som programmerare och kommer hjälpa till att utveckla vårt affärssystem efter kundernas behov och önskemål. Som det senaste tillskottet i teamet av utvecklare hoppas jag kunna bidra med en hel del nya tankar och idéer.

Berätta lite om vad du har gjort tidigare?

Jag nyexaminerad Civilingenjör i Datateknik. Innan dess har jag bland annat arbetat med teknisk support och som inköpare på Skanska.

Vad är det bästa med att arbeta på Eseco?

Det är en bra atmosfär på kontoret och jag gillar teamkänslan som finns bland kollegorna. Att det är en platt organisation med högt i tak gör att man, oavsett om hur länge man har arbetat här, kan komma med idéer och göra en skillnad.

Distributören Budbee
Sedan Budbees lansering år 2016 har de, med fokus på enkla e-handelsupplevelser, blivit ett populärt val för många kunder. Vi är därför otroligt glada att idag kunna erbjuda Budbee som distributör i Nemo!
person som håller en telefon i handen
Vi har gjort en koppling till det norska företaget Intellipush, som erbjuder våra kunder SMS-lösningar - direkt från Nemo!
Ny WMS-koppling
Ongoing är ett molnbaserat WMS som effektiviserar era logistikflöden. Deras WMS används flitigt både av 3PL-företag och expansiva e-handlare med lager i egen regi och kan användas oavsett om ni scannar, använder truckdatorer, vanlig PC eller en smartphone.
Företaget sniffies logga
Med hjälp av AI kan Sniffie automatiskt hitta det bästa priset för just era produkter. På så vis kan ni slippa gå på magkänsla eller manuellt hålla koll på alla era konkurrenters priser, utan istället låta Sniffie jämföra marknadspriserna och samtidigt prioritera en hållbar vinstmarginal.
Citymails logga
Nu finns en koppling mellan affärssystemet Nemo och Citymail, för lättare försändelser med hjälp av leveranssättet Brevlådepaket Prio.
E-handelsplattformen Vendres logga
Med målet att erbjuda en komplett e-handelsplattform till e-handlare i tillväxtkurvan är Vendre en partner som matchar Esecos visioner som handen i handsken. Därför är vi nu väldigt glada att vi har en koppling mellan deras plattform och affärssystemet Nemo!
mobil med betallösningen vipps
Säljer du i Norge så är Vipps en given betallösning med ett högt förtroende bland de redan 3,8 miljoner användarna. Det ska bli spännande att följa Vipps framgångar och hur de planerar att utvecklas under de kommande åren!
Företaget GLS logga
Med vårt nya partnerskap med GLS så kan vi nu koppla vårt affärssystem Nemo med deras API, så att du som användare ska kunna lösa logistiken helt integrerat!
Qlik Sense
En av de hetaste Business Intelligence-trenderna just nu är datavisualisering. Genom att samla in data och presentera det visuellt med grafiska element, kan man enklare se mönster och samband. Det är exakt det här som verktyget Qlik Sense gör, från vår nya partner Qlik!
Koppla ditt affärssystem till litauiska posten
Säljer du till Litauen? Då har vi gjort det enkelt att skicka paketen dit, genom att koppla vårt affärssystem Nemo till Litauiska postens API!
Nu kan du koppla affärssystemet Nemo till en av packmaskinerna från Beck
Har ni tagit steget och investerat i en packmaskin? Nu har vi en koppling till en av packmaskinerna från Beck, så att den kan kommunicera direkt med Nemo och effektivisera er dagliga verksamhet!
POS systemet Front system
Vi har nu en koppling mellan Nemo och POS-systemet Front Systems, det norska kassasystemet som tagit sig ut på internationella vatten! Förutom att vara ett kassasystem har de många andra lösningar, och fungerar bland annat sömlöst när det kommer till omnikanaler.
vi kopplar vårt affärssystem till marknadslatsen fyndiq
Nu har våra vänner på Fyndiq uppdaterat sin plattform och vi har såklart kopplat upp oss till den nya uppdateringen. Så för att allt ska gå lite smidigare för er som återförsäljare, kan ni nu kopplat upp ert nemo till deras nya plattform!
tre mindre systemnyheter i nemo
Ibland är det de mindre tilläggen och funktionerna som gör det där lilla extra för att våra kunder ska kunna bli mer effektiva i sitt Nemo. Här har vi tre funktioner som är redo att användas!
nu kan ud koppla upp dig till nets easy
Alla vill få betalt för det man säljer. Helst enkelt, snabbt och flexibelt! Därför har vi gjort det möjligt för våra kunder att koppla upp sig till Nets Easy - till både kundens och företagets fördel.
Klarna v 3 tillgänglig
Klarna v.3 är här - ännu mer smidigt, effektivt och tillhandahåller en otrolig helhetsupplevelse både för er och era kunder!
Presentkort
Presentkort måste vara den universellt perfekta presenten när man inte vet vad man ska köpa men ändå vill uppvakta. För att underlätta för era kunder har vi därför nu gjort det möjligt för er att skapa presentkort via Nemo!
Varubrev till dörren
I tider där covid-19 begränsar många personers möjlighet att ta sig ut, har behovet av hemleverans ökat. Även efterfrågan av leverans till dörren utan kvittens, om ingen är hemma vid tidpunkten, har stigit.
Order nordic
Idag är vi på Eseco glada att få ha med Order Nordic på tåget mot en enklare och mer effektiv e-handel!
Moneyweb utomlands
Butik utanför Sverige? Ingen fara! Nu fungerar vårt kassasystem Moneyweb även utomlands.
Integrerad transportmodul i Nemo
Vi har kopplat Nemo till Unifaun!
Mailmallar och automatisk inköpsorder
Ibland blir det ett gäng nya pusselbitar som läggs till i Nemo. Denna gång har vi utökat med fler mailmallar t.ex. för RMA och Offert.
MoneyWeb får stöd för contactless
I början på januari 2020 uppgraderades många kortterminaler till att hantera contactless. Med andra ord, “blipp”-funktion. MoneyWeb har nu uppdaterats och certifierats för detta.
Swish som ny betalmetod
Swish är, med sina 7 miljoner användare, Sveriges mest populära tjänst för skicka och ta emot pengar. Nu kan våra kunder, med Nets (tidigare Dibs) betallösning i sin webshop, ta emot betalningar och genomföra returer via Swish direkt i affärssystemet.

NYHETSBREV

Få e-handelsnyheter, tips & artiklar direkt till din inkorg

Genom att registrera din e-post godkänner du hanteringen av dina personuppgifter enligt Esecos integritetspolicy

© Copyright Eseco System AB 2022 |  Fotograf: Sanna Dolck Wall
Q