Nyheter

bild på cv

I den här nya rollen på Eseco får du möjlighet att arbeta med både teknik, projektledning och kundrelationer. Vi söker dig som är nyexaminerad eller har upp till några års erfarenhet.

Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och här blir du del av ett mindre bolag, med spetskompetens, positiv anda och nyfikenhet.

Vem är du?

Du är nyexaminerad från en högskoleutbildning eller har upp till ett par års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har studerat systemvetenskap eller någon ingenjörsutbildning. Det viktigaste för oss är dock att du har ett intresse för teknik och system samt vill arbeta nära ett team av utvecklare där din roll blir projektledning i olika kundprojekt. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Som person är du driven, organiserad, ödmjuk och positiv. Du är nyfiken, har lätt för att lära dig nya saker samt har en hög leveransförmåga och servicekänsla. Du har gärna ”många bollar i luften”, älskar att lösa problem och kommer gärna med egna idéer. I relationen mot kunder är du både konsultativ och relationsbyggande samt är tydlig i din kommunikation. Du hanterar gärna uppgifter på egen hand, men trivs som en del av ett team.

Din vardag

Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas. Din nya roll blir omväxlande och arbetsuppgifterna kommer exempelvis att innebära:

  • teknisk projektledning i projekt för både befintliga och nya kunder; uppgraderingar och nya systemimplementationer.
  • ansvar för kravspecifikationer, tidplaner, koordinering och uppföljning.
  • aktivt deltagande i projektmöten.
  • rådgivande och säljande roll mot våra kunder, hjälpa till att ta fram åtgärder och förslag samt offerter, ambitionen är alltid att hitta nya och bättre systemlösningar för våra kunder.
  • nära samarbete med utvecklingsteamet hos oss samt partners som hanterar betal- och logistiklösningar samt webbshopar.
  • kundsupport, problemlösning och hantering av kundärenden.

På Eseco är arbetsglädjen i fokus. Vi har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. Nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som goda relationer med våra kunder och leverantörer.

Om Eseco

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i centrala Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar idag automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@sigma.se / 070-3018279, eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / 072-3612844.

Välkommen till oss på Eseco!

Kontakta oss

Tel: 040-6362060

E-post: info@eseco.se

Adress: Jörgen Kocksgatan 4, 21120 Malmö