20 år med Eseco

År 2001 lanseras Wikipedia. George W. Bush tillträder. Microsoft lanserar Windows XP. Nobelpriset firar hundraårsjubileum. Världens första konstgjorda hjärta slår sitt första slag. Eseco System AB grundas.

I 20 år har Eseco funnits för alla som säljer på distans

Vad begreppet distans innebär har dock förändrats drastiskt under årens gång. Från början var det postorder, kataloger och veckors leveranstid medan man idag kan handla direkt från en instagrambild, eller handla i en app och få det levererat hem till dörren på 30 minuter. Distansen har minskat, och idag har företagen flyttat in i nästan varje persons telefon. Det har varit en otrolig resa att följa, och framförallt att få utvecklas tillsammans med branschen! Idag är det 2021 och vi sitter på en väldig massa kunskap, som vi självklart vill dela med oss av. För än finns det rum för förändringar och utmaningar att tackla, vilket görs bäst tillsammans!

2001 - 2021 - Framtiden!

Hur har utvecklingen sett ut sen 2000-talet? Och vad säger våra kunder om framtiden för e-handeln? Under årets gång kommer vi fördjupa oss i dessa 20 år, deras innebörd och hur vi tror att de kommande 20 åren ser ut. Det kommer bli en härlig kompott av blogginlägg, intervjuer och annat spännande som ni inte vill missa! Allt kommer läggas upp på vår kunskapsbank.
Till kunskapsbanken

Eseco System AB

Tel: 040-6362060

E-post: info@eseco.se

Adress: Jörgen Kocksgatan 4, 22120 Malmö

Q